Toegankelijkheid

Nationaal Programma Regionale Energiestrategie wil dat iedereen deze website kan gebruiken. Daarom werken we continu aan het verbeteren van de toegankelijkheid daarvan. Komt u toch een pagina tegen die niet toegankelijk is? Dan kunt u dit aan ons melden.

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is voor alle doelgroepen beter te gebruiken. Daarom gelden er functioneel-technische en redactionele toegankelijkheidseisen (voorheen: webrichtlijnen) voor websites van de overheid. Deze zijn vastgelegd in de toegankelijkheidsstandaard Digitoegankelijk EN 301 549. 

Verklaring

Bekijk de toegankelijkheidsverklaring voor de energieparticipatie website op https://www.toegankelijkheidsverklaring.nl/register/3190.

En bekijk overzicht van toegankelijkheidsverklaringen van alle websites, apps  van Nationaal Programma Regionale Energiestrategie.

Nalevingsstatus: eerste maatregelen genomen

Nationaal Programma Regionale Energiestrategie verklaart dat de eerste maatregelen zijn genomen om energieparticipatie.nl te laten voldoen aan het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

 

Toegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheid Drupal

Deze website maakt gebruik van Drupal 8. Drupal zet zich ervoor om te zorgen dat het een toegankelijke tool is voor het bouwen van websites. Lees meer over toegankelijkheid in Drupal.

Feedback en contactgegevens

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via info@npres.nl.

Wat kunt u van ons verwachten?

Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.

We informeren u over de voortgang en de uitkomst.

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u contact opnemen met Nationale Ombudsman